loverboys


mensenhandel.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
loverboys
Asja
Asja is een opvanghuis voor meiden en jonge vrouwen die door dwang, uitbuiting en misleiding in de prostitutie zijn geraakt.
http://www.asja.nl

Bodemloos
adoptie nederland, hechtingsstoornis, scharlakenkoord, beware of loverboys, problemen, nederland oudervereniging loga, loverboys, loverboys , weglopen , vermist
http://www.bodemloos.com/informatie/artikelen_lb.htm

CMO Groningen
provinciaal project loverboyproblematiek
http://www.cmogroningen.nl/pdf/Themamap_loverboyproblematiek.pdf

Hoe word je loverboy
In feite lijk je tips te krijgen hoe je een loverboy kan worden. Als je doorleest zie je aan het eind: ben jij gevoelloos en gemeen genoeg?
http://www.spunk.nl/article/article.php?id=1109778808937

Only girls
Weerbaarheidstrainingen
http://www.only4girls.nl/

Pretty Woman
Pretty woman
http://www.stichtingstade.nl/Pretty-Woman-97.html

Stichting Vangnet
Wij werken met zo'n vijftien vrijwilligsters in onze stichting. De meeste medewerksters hebben een islamitische achtergrond en veel meiden die in Vangnet werken zijn Marokkaans. Naast hun druk bezette levens vindt ieder van hen het heel belangrijk dat Vangnet bestaat en blijft bestaan, vooral omdat veel meiden voorheen zelf hebben ondervonden hoe het was om er alleen voor te staan. Wij richten ons op met name moslimmeiden vanaf ongeveer 12 jaar, maar op zich is iedere meid welkom bij ons ongeacht haar achtergrond. De meeste meiden die bij ons komen zijn tussen de 16 en 26 jaar, net als de meeste medewerksters bij ons. Wij bemiddelen ook naar familieleden toe en hebben mensen met kennis in de Islaam aan ons verbonden. Verschillende Nederlandse trainsters en coachen begeleiden ons team.
http://www.stichtingvangnet.nl/?menu=artikelen&deel=1

Van lover tot loverboy
voorlichting- en preventielessen
http://www.vanlovertotloverboy.nl/index2.php

Verder leven zonder loverboy
‘Drie hulpverleningsvormen aan loverboy-slachtoffers getoetst aan de criminologische ‘what works’ beginselen, ingevuld door werkwijzen uit de hulpverlening, evaluaties en de meningen van de slachtoffers.’
http://www.jeugdprostitutie.nu/doc/Verder%20leven%20zonder%20loverboy%20-%20Noordlander.pdf

Wikipedia over loverboys
Wikipedia over loverboys
http://nl.wikipedia.org/wiki/Loverboy_(pooier)

Zorgconcept
Organisatie voor slachtoffers van loverboys in Zwolle en omgeving
http://www.zorgconcept.org/loverboy.php3

beware of loverboys
We maken deel uit van de Stichting Tot Heil des Volks. Wij bieden op verschillende manieren hulp aan mensen. Wij zijn een christelijke organisatie. Het project 'Beware of loverboys' is een preventieproject van het Scharlaken Koord. We hebben een gezellige woonkamer op de wallen in Amsterdam, waar meisjes en vrouwen kunnen komen die in de prostitutie werken. Ook meisjes die met loverboys of prostitutie in aanraking zijn geweest zijn van harte welkom.
http://www.bewareofloverboys.nl/loverboys.php

lover-boys
In nederland lopen jongens rond, die meisjes paaien met gladde praatjes en dure cadeaus. als ze eenmaal emotioneel en financieel afhankelijk zijn, worden ze gedwongen tot prostitutie.
http://www.lover-boys.nl/

Door B. Naber i.s.m. startze.nl
Er staan 13 links op deze pagina.

Privacybeleid