organisaties tegen mensenhandel


mensenhandel.startze.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Startze op alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
organisaties tegen mensenhandel
CoMensHa
La strada international
http://www.mensenhandel.nl

Jeugdprostitutie nu
Dit Expertisecentrum, dat in mei 2005 van start is gegaan, is de centrale plek waar informatie, kennis en ervaring op het gebied van mensensmokkel en Ėhandel wordt verzameld, veredeld en ter beschikking wordt gesteld van opsporingsdiensten. Het centrum is een samenwerkingsverband tussen de Dienst Nationale Recherche (KLPD), Dienst Nationale Recherche Informatie (KLPD), Koninklijke Marechaussee, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en de Sociale Inlichtingen- en Opsporingsdienst.
http://www.jeugdprostitutie.nu/organisaties/organisatie?id=380

Meld misdaad anoniem
Stichting M. is een campagne gestart tegen gedwongen prostitutie, een zeer ernstige vorm van mensenhandel.
http://www.meldmisdaadanoniem.nl//Article.aspx?id=228

Stichting Religieuzen Tegen Vrouwenhandel
De srtv stichting religieuzen tegen vrouwenhandel gaat de strijd aan, de groeiende handel in vrouwen en de daaruit voortvloeiende gedwongen prostitutie.
http://www.srtv.info/

Stopthetraffik
Stop the traffik, trafficking, mensenhandel, traffik, slavery, slavernij, slaves, slaven, slave, slaaf, chocolate, chocola, chocolade, cacao, cocoa, ivory coast, cote d'ivoire, ivoorkust, een grote kans dat jouw chocoladereep is gemaakt door kinderen en misschien zelfs wel door middel van slavenhandel! hoe kan dit?
http://www.stopthetraffik.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=11&Itemid=19

ecpat
In mei 2005 ging binnen de Nationale Recherche het Landelijk Expertisecentrum Mensenhandel en Mensensmokkel van start. Dit centrum verzamelt informatie, kennis en ervaring op het gebied van mensenhandel en mensensmokkel en werkt samen met andere opsporingsdiensten.
http://www.ecpat.nl/ariadne/loader.php/ecpat/programma/proshandel/Expertisecentrum/

tip: BlinN
Bonded Labour in Nederland (BLinN), programma van Humanitas en Oxfam Novib, ondersteunt slachtoffers van mensenhandel in Nederland. Via een pakket aan activiteiten probeert BLinN met de cliŽnt nieuwe perspectieven te ontdekken en plannen uit te stippelen. Traumaverwerking, begeleiding naar scholing en werk, sociale weerbaarheidstrainingen en het maatjesproject horen hier zoal bij. De steun is gericht op de zelfredzaamheid van de cliŽnten. Nadruk ligt op het verbeteren van geestelijk welzijn, sociale weerbaarheid en zelfreflectie. BLinN wijst op de consequenties van het eigen handelen en het dragen van de bijbehorende verantwoordelijkheid. De werkwijze kenmerkt zich door een neutrale niet-moraliserende houding.
http://www.blinn.nl

Door B. Naber i.s.m. startze.nl
Er staan 7 links op deze pagina.

Privacybeleid